BREURS ADVENTSKALENDER 2023

Halen (of krijgen)!

Heb je nog geen Breurs Adventskalender 2023? Koop die dan nu aan de bar voor maar €45,- en krijg in december cadeaus en gratis dingetjes met een minimale waarde van €100,-!! (zegge; hondred euro)

Je kan ‘m ook cadeau doen, dat is pas leuk!

Hoe werkt dat?

De Breurs Adventskalender 2023, van 6 tot en met 26 december krijg jij iedere dag een leuke verrassing van Breurs. Én met een minimale waarde van €100,- heb je ook nog eens een keurige deal gemaakt!

Eerst koppel je je kaart aan je naam, unieke nummer en e-mail adres. Vervolgens krijg jij vanaf 6 december tot en met 26 december iedere dag een e-mail met daarin een link naar de adventsvideo van de dag.

In de adventsvideo van de dag presenteren wij het adventscadeau van de dag. Dat kan zijn een cadeau, gratis consumpties, aanbieding of iets anders? Laat je verrassen!

Let op, het adventscadeau van de dag is alleen geldig op de dag waarop het wordt gepresenteerd in de adventsvideo van de dag. Uitzondering hierop zijn de cadeaus, die bewaren we voor je. Op je kaartje zie je per dag een symbooltje staan met de categorie wat er die dag in de adventskalender zit.

Koppel je kaart

Vul hier je naam, kaartnummer en e-mail adres in. Dan heb je alles geregeld!